Politica de Returnare și Rambursare

Politica de Returnare și Rambursare

La Permis De Conducere de Vânzare, ne străduim să vă asigurăm satisfacția în ceea ce privește serviciile noastre. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea circumstanțe în care poate fi necesar să returnați produsul sau să solicitați o rambursare pentru achiziția dumneavoastră. Această Politică de Returnare și Rambursare descrie procedurile noastre pentru returnări și rambursări.

1. Eligibilitatea pentru Returnare și Rambursare:
Pentru a fi eligibil pentru o returnare sau rambursare, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:
– Trebuie să ne contactați în termen de [număr de zile] zile de la primirea comenzii dumneavoastră.
– Produsul achiziționat trebuie să fie nefolosit, în starea sa originală și în aceeași ambalare ca atunci când l-ați primit.
– Cererea de returnare trebuie însoțită de un motiv valid.

2. Procesul de Returnare:
Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate și doriți să inițiați o returnare, vă rugăm să urmați acești pași:
– Contactați echipa noastră de asistență pentru clienți prin [metoda de contact] pentru a solicita o returnare și pentru a furniza detaliile necesare, inclusiv numărul comenzii și motivul returnării.
– Echipa noastră de asistență pentru clienți vă va ghida prin procesul de returnare și vă va oferi instrucțiuni privind returnarea produsului.

3. Procesul de Rambursare:
După ce primim și inspectăm produsul returnat, vă vom notifica cu privire la starea cererii dumneavoastră de rambursare. Dacă returnarea dumneavoastră este aprobată, vom iniția rambursarea folosind metoda de plată inițială în termen de [număr de zile] zile. Vă rugăm să rețineți că suma rambursată poate exclude orice costuri de transport sau manipulare suportate în momentul achiziției inițiale.

4. Produse care nu pot fi returnate:
Anumite produse pot să nu fie eligibile pentru returnare sau rambursare din cauza naturii lor sau din motive de igienă. Aceste produse includ [furnizați exemple de produse care nu pot fi returnate]. Vom indica în mod clar dacă există produse care nu pot fi returnate în momentul achiziției.

5. Costurile de Transport:
Cu excepția situației în care returnarea se datorează unei erori din partea noastră, veți fi responsabil pentru acoperirea costurilor de transport asociate cu returnarea produsului. Costurile de transport pentru achiziția inițială nu sunt rambursabile.

6. Produse deteriorate sau defecte:
Dacă produsul pe care l-ați primit este deteriorat sau defect, vă rugăm să contactați imediat echipa noastră de asistență pentru clienți. Putem solicita dovezi fotografice sau informații suplimentare pentru a evalua situația și a determina cursul de acțiune potrivit.

7. Modificări ale Politicii de Returnare și Rambursare:
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această Politică de Returnare și Rambursare în orice moment. Orice modificări vor fi eficiente imediat după publicarea lor pe site-ul nostru. Vă încurajăm să revizuiți periodic această politică pentru a fi la curent cu eventualele actualizări.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară cu privire la Politica noastră de Returnare și Rambursare, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți folosind informațiile furnizate pe site-ul nostru.